Välj underkläder med hållbar kvalitet och funktion

Någonting jag verkligen kommit till insikt med på äldre dar är att jag alltid föredrar att ha på mig bekväma kläder framför de allra snyggaste som oftast är något obekväma. Främst när det kommer till underkläder har jag alltid tidigare gått runt i bygel bh:ar och sedan med tiden övergått till sport bh liknande plagg. Nackdelen med dessa är att de sällan gör sig speciellt snygga under kläder, framförallt om det är en något tightare topp man bär.

Bekväm bh utan bygel

Därför har jag nu kommit fram till att jag skall investera i ett gäng bygellösa bh:ar. Vet inte riktigt varför jag inte tänk på detta innan? Det finns ju riktigt snygga sådana och en bh utan bygel fyller samma funktion och support i princip som en vanlig bh med bygel gör. Bara att den utan bygel tycker jag är mycket mer bekväm.

Satsa på kläder och underkläder som håller måttet en lång tid framöver

Att lägga ner lite tid på att hitta rätt och betala för bra kvalitet är verkligen någonting som lönar sig i längden. Köper man någon i spets och någon i bomull, i lite olika modeller och i neutrala färger så har man en uppsättning som kommer fungera till i stort sett alla kläder man har och hålla ett bra tag framöver. Istället för att fortsätta köpa underkläder i dålig kvalitet som ger dåligt stöd och man behöver byta ut var tredje månad eftersom tyget blivit dåligt har jag alltså bestämt mig för att köpa på mig kläder och underkläder i bra kvalitet hädanefter. Men kanske det allra bästa med detta är ju att man får bekväma underkläder som fortfarande gör det den ska under dagen och om jag skall vara ärlig här så förstår jag inte varför jag inte gjort detta tidigare. Nu längtar jag efter min nya, hållbara och bekväma garderob!