Att lära sig spela gitarr

Ja, det kan verkligen vara något som jag tror många går och funderar på men kanske aldrig riktigt kommer ifatt med. Ofta tror man att man kanske behöver någon riktig gitarrist som lär en hur man ska göra, men det skulle jag faktiskt inte säga att du behöver. Inte när du har möjlighet att använda dig av 100 lätta låtar på gitarr då är allt möjligt!

Detta är nämligen en rad med instruktionsböcker om hur man spelar enklare låtar på gitarr. Dessa går att köpa på Notlagret.se och är precis vad det låter som – 100 lätta låtar på gitarr. Med andra ord behöver du endast beställa en sådan samt se till att du har en gitarr som är någorlunda i ordning. Sen är det bara börja plinka där hemma. Det kanske kan vara skönt att göra det när ingen hör så du inte känner någon press, för det man behöver göra är att faktiskt prova sig fram. Det handlar också om att lägga ned mycket tid, det räcker kanske inte bara med några minuter här och där utan du behöver verkligen känna att du kan sitta ofta och spela lite.

100 lätta låtar på gitarr

Det som är speciellt med 100 lätta låtar på gitarr är att det är en serie, det finns nämligen totalt 4 delar som du kan köpa hem. Detta gör det med andra ord inte så att du slutar efter att du spelat igenom de första 100, även om det kan ta ett tag. Men till slut när du kan dem ganska väl så behöver du utmanas och det gör du alldeles utmärkt genom en ny del i serien. Gå in och kika på notlagret.se så lovar jag att du inom kort kommer kunna spela gitarr, om inte annat har du försökt 🙂