Går bra att köpa kläder från Trofé under Black Friday

Att man ska handla en massa grejer under Black Friday är ingen lag, men det är definitivt rekommenderat. Att handla grejer till en bråkdel av vad de brukar kosta är både spännande (man vet aldrig vad för roligt man kan fynda) och ekonomiskt, då ifall man köper något som man länge har tänkt skaffa men aldrig blivit av, kan köpa det billigare. Exempel på sådana saker är TV-apparater, datorer och annan elektronik. En dator som innan rean kostade 21 tusen, kan under rean kosta så lite som 13 tusen. Det är nästan halva priset borta under rean.

 

Andra som handlar online och som inte är lika data eller teknikintresserade kommer säkert handla andra grejer under Black Friday. Många som är intresserade av mode tar säkert tillfället i akt och handlar allt från skor från Ecco till nattlinnen från Trofé, eller något annat klädmärke. Vad som är säkert är iallafall att Sveriges handlare kommer att kunna rulla i pengarna som de får in på rean. Förra året spenderade vi svenskar över 7 miljarder kronor under Black Friday, en summa som säkerligen kommer att slås i år.

 

Black Friday är nämligen inte bara en enda dag i år, utan en hel vecka, vid namn Black Week (svarta veckan), ett namn som får det att låta som något tragiskt hände denna vecka, men egentligen betyder rea hela veckan. Den bästa rean med de största rabatterna börjar under fredagen, och det är förmodligen då som de flesta kommer passa på att göra sig ett kap eller två.

 

Sedan finns det ju de som absolut inte kommer att handla något under rean, som en slags protest mot konsumtionen som dagen och veckan innefattar. Det är absolut helt okej det också, och faktiskt uppmuntrande att se att flertalet inte slänger sig över en pryl bara för att den är på rea.