Jag tror vi skall våga oss på en konferensresa till Alicante

Efter detta konstiga år som har varit med arbete hemifrån och restriktioner på resor inom och utom Europa, är det skönt att det börjar att bli lite normalt igen. Sen hur normalt det blir, det vet väl ingen. Iallafall känns det som att det skulle vara en bra ide att kombinera det faktum med att äntligen träffas och kunna vara tillsammans med en resa till lite varmare trakter. Jag har helt enkelt börjat att titta på konferensresor till Alicante.

Vad har Alicante och konferensresor tillsammans

Alicante är en Spansk stad som ligger på Costa Blanca. Det är ett litet paradis dit många svenskar söker sig när de vill komma från snö, regn och kyla upp i norr. Många av oss känner minst en familj som äger en lägenhet eller ett hus där. Alicante är också en plats som gjord för konferensresor av samma anledning. Det blir en skön kombination av att komma bort ett tag, men samtidigt veta att det är ungefär som hemma ändå. Förutom vädret då.

Men det viktigaste vid konferensresor till Alicante är ju såklart att det finns bra möjligheter till just konferenser och att kunna utvecklas som grupp. Och det gör det verkligen. Det finns ett bra utbud av 4 och 5-stjärniga hotell med bra konferensutrymmen. Och på eftermiddagar och kvällar finns möjlighet att göra utflykter eller bara njuta av väder och det lokala köket. Själv ser jag fram emot ett besök på marknaden där 100 tals försäljare erbjuder sina frukter och grönsaker, blandat med nyfångad fisk. Ett paradis för syn, lukt och smak.

Så för mig går konferensresor och Alicante hand i hand. Om det nu bara blir möjligt att få resa igen.