Integrera ihop en bra semester i sommar

Ja då är det snart sommar igen. Vad ska man hitta på under semestern i år? Det är lite begränsat med alternativ eftersom vi funderar på att hålla oss inom Sveriges gränser. Vi brukar resa utomlands på semestern, så det blir en annorlunda sommar i år. Funderar om man ska åka upp till Stockholm en vecka. Det finns bra utbud med bad, restauranger, barer, museum, butiker och allt annat som en storstad erbjuder. Skulle vara kul att testa på Gröna Lund, ska vara en riktigt bra nöjespark har jag hört.

Österlen ska vara fint på sommaren. Man skulle kunna hyra en skåpbil eller husbil och bege sig österut en vecka. Kanske starta med Öland som resmål och därefter ta sig ned mot Malmö längs städer och smultronställen som dyker upp? Om jag förlänger resan med en vecka skulle vi kunna lägga till Danmark som resmål när man når till Malmö. Danmark har en massa trevliga mindre orter och kustpärlor jag skulle vilja se. Samtidigt som jag sitter o spånar på resmål läser jag in mig på blueintegrator.com, det är en integrationsmotor som kan användas för integreringar av delsystem. Du kanske undrar varför jag sitter och läser om detta? Jo, snubblade över en forskningsartikel för en tid sedan som nämnde fördelarna med integrering av affärsprocesser i företag. Samtidigt med detta dök blueintegrator integrationsmotor upp i ett samtal.

Vi använder Microsoft Dynamics på jobbet och ofta kör vi programmet mot kundlistor och kalendrar till säljarna. Är väldigt smidigt att sätta upp säljprognoser i Dynamics vilket underlättar när vi beräknar kommande omsättning. Företagets verksamhet är försäljning av mobilskal mot svenska konsumenter. Vi har ett tjugotal återförsäljare och en webbshop som är kopplad till återförsäljarledet. Samsung och Apple är telefonerna vi säljer mest mobilskal till, därefter tror jag Huawei. Produktionen av mobilskalen sker i Sydostasien.