Biltillbehör för styling

Jag är väldigt intresserad av bilstyling sedan många år tillbaka. Tror nog att det har blivit över 20 riktigt häftigt stylade bilar både interiört som exteriört. Den första bilen var så klart en Volvo 740 (vad annars), hur många där ute har inte fixat och grejat med en gammal Volvo? Det som är så perfekt med gamla Volvos är att det finns så många biltillbehör, både längre tillbaka i tiden men även nu 2021. Dom är riktigt tacksamma att greja och fixa med. Sedan importen från till exempel Kina ökade så är möjligheterna till bilstyling oändlig. Det enda dåliga med detta är att det aldrig finns något slut på de biltillbehör man vill ha.

Biltillbehör via marketplaces

Jag har handlat mycket från Kina, till exempel via Wish, men även från andra marketplaces som Ebay och Amazon. Här är utbudet riktigt stort och du kan hitta i princip allt du vill ha där, och tyvärr även sådant du inte visste att du ville ha, så det blir alltid dyrare att shoppa online. Du får fler och fler idéer ju mer du tillbringar din tid online. Vid min senaste sökning efter ”rear bumps” (har en mopar nu som jag håller på att styla) så fann jag naturligtvis billiga bilmattor som jag egentligen inte behöver men som jag inte kunde låta bli att beställa. Så nu är det gjort, bilmattor till hela bilen inklusive bagageutrymmet, allt för drygt 1500 spänn. Som hittat, hoppas de håller måttet nu med bara.

Biltillbehör – dyrt eller billigt?

Man måste alltid ställa sig frågan när man köper biltillbehör utomlands, håller dom måttet eller är det bara skit som inte funkar? Det bästa du kan göra är att söka efter ”samma” biltillbehör som du har hittat på till exempel Ebay och kolla priserna och framförallt recensionerna. Många gånger har jag varit nära att köpa något innan jag googlat runt lite och faktiskt hittat flera recensioner som inte varit särskilt bra, vilket har gjort att jag skippat att handla just DEN produkten, för att kanske hitta en liknande men dyrare produkt någon annanstans där det finns positiva recensioner. Man långt ifrån allt som är billigt behöver inte vara dåligt, men kolla extra noggrant om det är produkter som det är viktigt med bra passform eller som måste hålla under längre tid.