Ta truckkort med oss

Känner du att du trivs på jobbet men ändå är det något som saknas? Har du stått och stampat i karriären länge nu och känner att du behöver utvecklas? Oavsett om du varit här på företaget en längre eller kortare period så kan det vara skönt att kunna känna att man utvecklas ändå.

Jag tillsammans med några andra på avdelningen har nu nämligen dragit ihop ett gäng som vill ta truckkort. Däremot så har detta förslaget inte gått igenom hos ledningen än då det blir en ganska stor kostnad för företaget men vi hoppas givetvis kunna övertyga dem och därmed se fördelarna med att vi utbildas.

Idag ses det som mycket meriterande att ha ett truckkort när man ska söka jobb inom vår bransch. Vi är givetvis inte ute efter att söka oss någon annanstans men vill få företaget att förstå värdet i att också ha kompetensutveckling på plats i huset.

Truckkort hos Truckutbildarna!

Nästa vecka på måndag börjar nästa kurs hos Truckutbildarna som inriktar sig främst på truckkort för klass A och B som är de mest efterfrågade på företag. Du behöver dessutom inte ha något vanligt körkort för att gå utbildningen utan det enda som krävs är att du är över 16 år. Alla utbildningar, oavsett klass, hos Truckutbildarna följer de riktlinjer som tas fram med representanter från både arbetsmiljöverket, TYA, maskinleverantörerna och Atlet med flera. Instruktörerna är även dem certifierade med både kompetens och arbetslivserfarenhet.

Så för att vi nu ska få godkänt av ledningen att åka iväg på den här utbildningen så har dem ställt ett krav på att det ska vara minst 20 personer som är intresserade. I skrivande stund är vi 8 stycken och letar med andra ord just nu efter dig som är intresserad att ta truckkort med oss! Tveka inte på att höra av er så pratar vi mer! Ha det fint 🙂