Jaktbyxor i damstorlek

När man är kvinna och jägare måste man alltid leta lite extra för att hitta bra jaktbyxor. Men idag finns det ganska många som har jaktkläder i dammodell. Annat var det för 15 år sedan. Då fick man som kvinna fortfarande köpa herrkläder att ha under jakten.

Att vara formad som en kvinna gjorde det svårt att hitta bra jaktkläder. Vi kvinnor är ju oftast lite bredare över höfterna och har en byst som måste få plats i jackan. Jag har haft många jaktbyxor som varit alldeles för långa och jättevida i midjan. Detta beror på att jag har ganska breda höfter och därför varit tvungen att köpa en större storlek. Dessutom var jaktbyxorna förr i tiden inte av stretch och det gjorde också att man var tvungen att gå upp i storlek.

Köpa jaktbyxor i damstorlek på nätet

Att köpa sina jaktbyxor på nätet är bekvämt och utbudet är jättestort, även för oss tjejer. Oftast blir det också billigare eftersom de olika webbshopparna försöker konkurrera ut varandra. Dåligt för branschen men bra för oss konsumenter.

Jag har nu hittat P4Hs jaktbyxor i damstorlek och är jättenöjd med dem. Kvalitén är jättebra och priset relativt lågt jämfört med större mer välkända märken. Första gången jag handlade från dem så gick jag upp i storlek för att vara säker på att de inte skulle vara för små. Men tyvärr blev de då alldeles för stora, så jag fick returnera dem. Det var väldigt smidigt med returen och jag fick mina nya mindre byxor jättesnabbt. Så jag kan varmt rekommendera P4H för jaktbyxor i damstorlek. Ännu så länge har jag inte köpt något annat från dem, men när det är dags för ny jaktjacka kommer jag definitivt att handla i deras webbshop igen.

Du hittar P4Hs jaktbyxor i damstorlek här: p4h.se/produkt-kategori/jaktklader/jaktklader-dam/jaktbyxor-dam/