Så förhindrar du fukt- och mögelskador

Står du inför en renovering eller nybyggnation? Viktigt är då att tänka på att fuktsäkra huset ordentligt för att förhindra framtida fukt- och mögelskador. Många kan tycka att detta är ett jobbigt moment eftersom det är mycket att tänka på och många som ibland behöver vara involverade, men bor du någonstans i Västra Götaland vill jag tipsa dig om ett riktigt kunnigt företag som arbetar med just detta och som är totalentreprenörer. Det innebär alltså att företaget du anlitar blir det enda du har kontakt med under utförandet eftersom dom håller i kontakten med alla inblandade hantverkare och annat involverat folk.

Allt ifrån att syllbyten och dränering till att installera mekaniskt ventilerade golv

Ge-ab är företaget som har gedigen kunskap och kompetens inom allt som har med att skydda ditt hus och dig från fuktskador och fukt. Huvudområdena är syllbyten, att fuktsäkra krypgrundar och vindar, att dränera och att installera mekaniskt ventilerade golv. Ett moment man ofta inte kommer undan när man bygger nytt eller kanske om man köpt ett lite äldre hus är att man behöver dränera och alltså leda bort och hindra grundvatten från att ta sig in i husgrunden. Detta är nödvändigt för att inte åka på en allvarlig och dyr fuktskada i framtiden.

Kraven för dränering har förändrats mycket genom åren

Varför man ofta behöver göra om en dränering om man bor i ett gammalt hus kan många gånger bero på att senast utförda dränering gjordes för många år sedan. På den tiden såg kraven för dränering annorlunda ut och är någonting som med tiden utvecklats och förbättras något enormt. Är detta någonting du står inför, eller har andra frågor eller problem med fukt och/eller fuktskador är Ge-ab företaget du bör kontakta. Jag har upplevt att servicen är lika bra varje gång jag varit i kontakt med detta företag och resultatet har alltid blivit bättre än förväntat. Det är ett professionellt företag att lita på, helt enkelt!